Avui hem anat a cuina i hem fet un pa de pessic amb ingredients bàsics.
Per fer-lo hem utilitzat un got com a mesurador, perquè d'aquesta manera es pot fer la recepta sense que sigui necessari comptar amb una bàscula. En el nostre cas, hem utilitzat el doble d'ingredients per fer-ne més quantitat.
Per a fer aquest tovet i boníssim pa de pessic hem utilitzat:
- 3 ous
- 1/2 got d'oli o mantega
- 1 got de llet
- 1 got de sucre
- 2 gots de farina
- 1 sobre de llevat
Els pasos que hem seguit han sigut:
- Preparar tots els ingredients
- Preescalfar el forn a 180º
- Ficar-los en un recipient fons
- Integrar-los entre ells (no poden quedar grumolls)
- Ficar mantega o paper de forn en el motlle
- Omplir el motlle amb la massa obtinguda
- Ficar el motlle al forn
- Passats 45 min, comprovar amb un ganivet si està cuit
- Un cop cuit, retirar-lo del forn i deixar-lo refredar
- Decorar al gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada