Visita al parc de bombers d'Igualada







El dia 28 de Maig els alumnes de la U.E.C  i els professors vam anar als Bombers d'Igualada, a fer una visita per saber com treballaven i com era la vida d'un bomber.




En primer lloc vam entrar a una sala on ens van ficar uns vídeos per veure la seva manera d'actuar en els incendis i com evacuaven a la gent per després extingir l'incendi entre ells. 
També en van explicarque hi havien 4 tipos de cascs per cada bomber ja que no tots tenien el mateix càrrec dins del grup si no que hi havia el caporal el superior etc...
Per un altre part ens van ensenyar les insta·lacions on hi havia cuina,dormitori,menjador,gimnàs per que els torns de els bombers eran de 24h.




 Més tard el Toni(Caporal dels bombers) ens v a ensenyar els 4 tipus de camions que tenien i feien servir per cada en concret. Va ensenyar-nos els camions per dins y per fora, les mangueres, els seus uniformes etc..

Finalment ens van pujar a la escala dels bombers que va ser lo més divertit ja que ens van pujar a 20 metres o més i es podia per moment ficarse en la pell d'un bomber. Va ser una expèriencia molt agradable.








Fet per : Laila Zaim Hemi

Comentaris