DIJOUS A LA RESIDÈNCIA D'AVIS


DIJOUS A LA RESIDÈNCIA D'AVIS





Dijous 30 d'octubre, vam anar a la residencia d'avis AMMA de Vilanova Del Camí  a fer panellets i a passar el matí amb ells.
Quan vam arribar, vam ser molt benvinguts per la Veronica, ens va obrir la porta i tot seguit vam anar cap a una sala i vam deixar les motxilles, jaquetes, etc...
La Veronica ens va explicar algunes coses, ens va dir que no féssim soroll sobretot a les escales, vam anar a la sala dels avis que eren mes autònoms.
Quan vam arribar a la planta ens vam trobar a tots els avis asseguts a les taules, alguns amb un somriure d'orella a orella perquè ja havíem arribat, ens vam repartir els alumnes de la UEC per parelles entre les taules que hi havien, a mi em va tocar amb el Ismael Negouri, a la nostra taula fèiem panellets d’ametlla, a la del Palote i l'Aitor els feien de xocolata, a la del David, l'Edu i el Salva els feien de Pinyons i l’Andres i l'Andoni també els feien d'ametlla. Els avis feien bromes, cantaven, reien, s'enfadaven entre ells, i eren bastant xerraires però alguns estaven callats tota l'estona. Quan vam acabar ens van donar una bossa de patates per a cadascú i una piruleta també. Vam donar les gràcies i vam marxar cap a la UEC.


-Sergi Prat

Comentaris