PA DE PESSIC

Avui hem anat a cuina i hem fet un pa de pessic amb ingredients bàsics. 
Per fer-lo hem utilitzat un got com a mesurador, perquè d'aquesta manera es pot fer la recepta sense que sigui necessari comptar amb una bàscula. En el nostre cas, hem utilitzat el doble d'ingredients per fer-ne més quantitat.

Per a fer aquest tovet i boníssim pa de pessic hem utilitzat:

    - 3 ous
    - 1/2 got d'oli o mantega
    - 1 got de llet 
    - 1 got de sucre 
    - 2 gots de farina
    - 1 sobre de llevat 

Els pasos que hem seguit han sigut:

    - Preparar tots els ingredients
    - Preescalfar el forn a 180º
    - Ficar-los en un recipient fons
    - Integrar-los entre ells (no poden quedar grumolls)
    - Ficar mantega o paper de forn en el motlle 
    - Omplir el motlle amb la massa obtinguda 
    - Ficar el motlle al forn
    - Passats 45 min, comprovar amb un ganivet si està cuit
    - Un cop cuit, retirar-lo del forn i deixar-lo refredar
    - Decorar al gust


Ara ja ho podeu fer vosaltres!

Comentaris